Service en onderhoud

Service & onderhoud

Service & onderhoud

Vakkundig installatie-onderhoud en inspectie door Willems Koeltechniek bv geeft u de volgende voordelen:

Storingen voorkomen;  U kunt onnodige schade aan uw installaties voorkomen als u regelmatig onderhoud laat uitvoeren. De installatie vervuilt daardoor minder, waardoor de kans op storingen kleiner is. Uw comfort en bedrijfszekerheid wordt hierdoor gegarandeerd

Hoogst mogelijk rendement:  Wilt u profiteren van het hoogst mogelijke rendement van uw installatie, dan is het onderhoud hiervan belangrijk. Een installatie die goed onderhouden wordt, verbruikt minder energie, met als resultaat een lagere energierekening.

Belangrijk voor uw veiligheid:  Willems Koeltechniek bv controleert op een veilige werking van uw installaties. Wij adviseren inzake bijzondere (veiligheid)omstandigheden en voorkomen dat u, bij een controle door bijvoorbeeld een milieuambtenaar van de gemeente, wordt geconfronteerd met tekortkomingen of gebreken.

Willems Koeltechniek bv installeert, onderhoudt en inspecteert uw (duurzame) technische installaties.

Daarnaast moet iedere eigenaar van een airco- en/of koelinstallatie er mee rekening houden dat er om te kunnen koelen, koudemiddel in de installatie zit. Om de kans op emissies hierop te verkleinen is er o.a. in overleg met het ministerie van milieu in  besloten om wettelijk voor te schrijven dat alleen erkende F-gassen bedrijven dergelijke installaties mogen aanleggen c.q. inspecteren / controleren.

Om het voor u makkelijker te maken en u toch de zekerheid te geven dat u aan alle eisen voldoet, biedt Willems Klimaat- & Koudetechniek u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. In alle onderhoudscontracten zit standaard een onderhoudsbeurt van de gehele installatie. . Tevens wordt de installatie volgens de geldende F-gassen normen gecontroleerd en een inspectie- / controlerapport hiervan opgemaakt.

Omdat Willems Klimaat- & Koudetechniek een F-gassen gecertificeerd bedrijf is voldoet uw installatie hiermee aan alle eisen.