Thuis genieten van een fijn klimaat

Oplossingen voor thuis

De oplossingen die wij bieden voor binnenshuis

Comfort in woningen (al vanaf € 1.650,--)

Airconditioning doet meer dan gewoon de lucht afkoelen: het zorgt voor een perfect evenwicht tussen temperatuur, frisse lucht en vochtigheid, en zuivert zelfs de lucht, zodat u het hele jaar door kunt genieten van een perfect binnenklimaat.

Onze installaties zijn altijd standaard voorzien van een warmtepomp-functie. Hierdoor kunt u in de zomer koelen en in de winter verwarmen, zonder een extra investering !!.  Doordat een warmtepomp een hoog energie-rendement heeft, kunt u dus zelfs besparen op uw (stook) kosten door te verwarmen met een airconditioning / warmtepomp. Door gebruik te maken van deze energie-besparende en comfort-verhogende technieken kunt u dus besparen door te investeren !. Uiteindelijk kunt u hiermede uw woning toekomst-bestendig maken en mogelijk (aard)gasloos.

Een airconditioning / warmtepomp is al verkrijgbaar vanaf  € 1.650,-- incl. BTW en montage.

Voor een vrijblijvend en uitgewerkt maatadvies kunt u altijd bij ons terecht, wij maken graag een afspraak met u. Via ons contactformulier in de hoofdbalk kunt u ons per mail bereiken. Een beller is natuurlijk sneller, wij kunnen dan direct met u een afspraak maken op het tijdstip en de datum die u het beste past.

Bel ons op: 046-4360309 of via de knop "bel direct" in de hoofdbalk van onze pagina.

Energieslimme oplossingen

Omwille van de stijgende energieprijzen en groeiende bezorgdheid voor het milieu, moet airconditioning natuurlijk ook energie-efficiënt zijn. Onze warmtepompen bieden vaak een alles-in-één-oplossing en dus een superieure prestatie en energie-efficiëntie, om ook het milieu waarin we leven te beschermen. Als u onze klimaatinstallaties combineert met PV (zonne)panelen kunt u de eigen opgewekte PV energie gebruiken om het comfort (in zomer en winter) in uw woning energie-neutraal te verzorgen.