Kantoor

Een comfortabele werkplek verhoogt de productiviteit en tevredenheid van uw medewerkers tot wel 30%. Een prettig klimaat om in te werken draagt daar in hoge mate aan bij.

Een prettige werksfeer draagt bij aan productievere werknemers. Daar zorgen wij er voor dat uw pand is uitgerust met een perfect werkend klimaatsysteem.

Wij adviseren, inspecteren, en verzorgen ook de gehele aanleg van een nieuwe Klimaat- of warmterugwin-installatie voor u.

Met jarenlange ervaring op het gebied van klimaat- & koel/vriesinstallaties zijn wij uw vertrwouwde partner in de Eureregio.

Zorg er wel voor dat uw systemen tijdig van onderhoud voorzien worden. Dit draagt bij aan een extra lange levensduur van de klimaatsystemen en houden de verbruikskosten laag.
Overigens dient u er ook voor te zorgen dat u voldoet aan wetgeving voor het verbruik energie voor klimaatinstallaties. Willems Klimaat- & Koudetechniek kan u hierover bijpraten en dit netjes voor u in kaart brengen. Ook geven wij advies bij de aanschaf en aanlegvan nieuwe installaties en helpen bij renovatie en herinstallatie in bestaande panden.

Kantoor
Kantoor
Kantoor