Woonkamer

Aangenaam wonen in een prettig klimaat kan al heel eenvoudig met de systemen die Willems Klimaat- en Koudetechniek voor u levert en ïnstalleert.

Comfort

De combinatie van centrale verwarming en droge winterlucht heeft tot gevolg dat de luchtvochtigheidsgraad in huis vaak lager is dan 25 %. Naast een te hoge luchtvochtigheid is een te lage luchtvochtigheid eveneens ongewenst. Hoe meer de verwarming gebruikt wordt, des te droger wordt de binnenlucht. Droge keel, droge lippen, statische elektriciteit en vele andere onaangename symptomen zijn vaak het gevolg.

Airconditioning wand

De wand-airconditioner wordt in het algemeen gebruikt in kleine en middelgrote ruimten, op kantoor of thuis. Geschikt voor ruimtes van 15 m2 tot 75 m2.
 

Multi-split.

Indien meerdere vertrekken tegelijkertijd gekoeld dienen te worden dan kan gekozen worden voor de zg Multi-split airconditioner. De systemen zijn standaard voorzien van Inverter technologie zodat enkel de voor uw comfort benodigde energie wordt opgewekt. Afhankelijk van het aantal binnendelen en benodigd koelvermogen wordt per situatie de geschikte configuratie samengesteld. De verschillende ruimtes zijn individueel regelbaar. Iedere gebruiker krijgt een aparte bediening.

Woonkamer
Woonkamer
Woonkamer