Over ons

Willems Klimaat- & Koudetechniek heeft bijna 50 jaar ervaring in koeltechniek, zowel in de particuliere als de zakelijke markt. We bieden projectmatige expertise voor duurzame installaties.

Duurzame totaaloplossingen

Sinds 1 januari 2020 is Willems Klimaat- & Koudetechniek een servicebedrijf van Volta Limburg. Willems biedt samen met verschillende gespecialiseerde servicebedrijven van Volta Limburg duurzame totaaloplossingen aan. We geloven in een stapsgewijze transitie van de gebouwde omgeving.
De groep samenwerkende servicebedrijven van Volta Limburg bestaat naast Willems, uit Volta Solar (Heerlen) en Fraku (Venlo).

Volta Limburg

Volta Limburg (voltalimburg.nl) is een echt Limburgs bedrijf, voortgekomen uit de traditionele nutsbedrijven in onze provincie. Groot geworden met een klantenbestand van 140.000 Limburgers als verhuurbedrijf voor CV- en warmwatertoestellen is de focus verbreed naar verduurzaming met diensten en producten op het gebied van leefcomfort in zowel de particuliere alsook de zakelijke markt. Volta Limburg biedt een integrale aanpak aan in de vorm van PlusJeHuis voor de particuliere markt en Wooneffect voor woningcorporaties, VVE’s en MKB.

Volta Solar

Volta Solar (voltasolar.nl) is een van de grootste spelers op gebied van zonne-energie in Nederland en België. Het ontwerpen, leveren en installeren van zonne-energie installaties is de kernactiviteit van het bedrijf.

Fraku

Installatiebedrijf Fraku (fraku.nl) uit Venlo is per 1 juli 2019 een servicebedrijf van Volta Limburg. Fraku heeft meer dan 75 jaar ervaring in de koel- en warmte techniek, zowel in de particuliere als in de zakelijke markt. Daarnaast biedt het bedrijf projectmatige engineerings- en installatiecapaciteit voor duurzame klimaatinstallaties.

Over ons